Twitter response:

Okulumuz

500x500_1

Aykor Anaokulu 240 m2 bahçeye, 1000 m2 kapalı alana sahip, deprem yönetmeliğine uygun, 4 katlı müstakil binası ile bütün sınıfları aydınlık ve güneş gören konumdadır. Şehir merkezinde olmasına rağmen güvenli, trafikten uzak kuş cıvıltıları dinleyerek çocukların sağlıklı bir ortamda, geniş oyun alanları ile oyuna doyabilecekleri, tam zamanlı, nitelikli bir İngilizce eğitimi ve çok sayıda farklı branş faaliyetleri ile 2-6 yaş aralığında bulunan çocukların dünyasında yeni ufuklar açıp farklı deneyimler kazanmalarına olanak sağlayan kurum binamız ile eğitim vermekteyiz. Çocuklarımız için bu başlangıcın yaşamlarında ne kadar önemli bir yer tutacağını biliyor, bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Doğru yerde doğru insanlarla başlamak gerektiğinin bilinci ile Eğitim vermekteyiz.

Çocukların beslenmesine de en az eğitimi kadar önem veren okulumuz iyi tarım ürünleri kullanır; hijyen kurallarına azami dikkat sarf eder. Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde, okul temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır.